Beste patiënten,

Wij mogen open blijven!

Dat is goed nieuws, maar wat doen wij er aan om alles zo hygiënisch en veilig mogelijk te laten verlopen?

  • Wij wassen en/of ontsmetten onze handen en alles wat er mogelijks is aangeraakt geweest tijdens de consultatie alvorens de volgende patiënt de behandelruimte mag betreden. Daarom respecteren wij een pauze van 5 minuten tussen iedere patiënt.
  • We vragen de patiënt om hun handen te wassen en/of te ontsmetten bij ons aan de wasbak + ten alle tijden een mondmasker te dragen. Zelf dragen wij een chirurgisch mondmasker dat om de 3 uur vervangen wordt door een nieuw. Bevinden wij ons binnen de anderhalve meter van de patiënt dragen wij een bijkomende faceshield bovenop het mondmasker.
  • De behandelruimtes worden na iedere patiënt verlucht + de deur van de praktijk blijft open staan zodat er steeds voldoende ventilatie is en er zo weinig mogelijk aan de deurklinken moet gekomen worden.
  • We proberen om het contact tussen verschillende patiënten tot een minimum te beperken door de patiënten die bij 1 van onze 3 kine’s in behandeling komen op een verschillend tijdstip binnen te laten zodat er geen overlap is.
  • De bijkomende maatregelen kan u steeds volledig terugvinden op www.axxon.be, daar klikt u door op ‘COVID-19 Procedure’ en vervolgens op ‘Richtlijnen voor een groepspraktijk’.

Moesten er nog bijkomende vragen zijn of wilt u graag een afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 013/307255 of via onze website (www.kinenco.be) of facebook een messenger berichtje te sturen.

Stay Safe!

Veilige groetjes van,

Charlotte, Brenda en An-Sofie